حساسیت و آلرژی در بارداری

یکی از چیزهایی که همواره در بارداری با آن مواجه هستیم این است که  اغلب ن در طول دوران بارداری دچار گرفتگی بینی می شوند. گرفتگی بینی معمولا در سه ماهه دوم بارداری و بر اثر سطح بالای هورمون های استروژن و پروژسترون که جریان خون را در سراسر بدن، از جمله بینی، افزایش می دهند ایجاد می شود. در این هنگام غشاهای مخاطی متورم و نرم می شوند و به دنبال آن دچار گرفتگی بینی می شوید که در آلرژی و سرماخوردگی هم اتفاق می افتد و باعث خون دماغ و آبریزش از عقب بینی می شود، در نتیجه سرفه می کنید یا حتی ممکن است در شب حالت تهوع پیدا کنید.اما چگونه می توان تفاوت بین آلرژی و گرفتگی بینی در دوران بارداری را تشخیص داد؟ اگر دچار آلرژی هستید به احتمال زیاد علائمی بیشتر از آنچه در بالا گفته شد (عطسه، خارش چشم و غیره) را به همراه گرفتگی بینی و سرفه تجربه می کنید. اگر خارش قابل توجه و عطسه ندارید ممکن است ناراحتی شما بر اثر گرفتگی بینی مربوط به هورمون ها در بارداری باشد. اگر از علت علائم مطمئن نیستید با پزشک تان در این باره م کنید.در این مطلب از سایت جسارت به آلرژی و بارداری می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.درمان آلرژی فصلی را هم می توانید در این سایت مطالعه نمایید

آلرژی فصلی در بارداری

توجه داشته باشید که آلرژی فصلی در بارداری با علائم آبریزش بینی، گرفتگی بینی، عطسه، خارش پوست، خارش چشم و در برخی موارد علائمی شبیه به خس خس سینه در بیماری آسم همراه است. خوردن قرص آلرژی در بارداری، مصرف آنتی هیستامین (Antihistamine) در بارداری و درمان دارویی حساسیت فصلی در بارداری باید تحت نظر پزشک باشد. دلیل اصلی آلرژی فصلی گرده ها، قارچ ها و هاگ هایی هستند که در فصل بهار و پاییز توسط باد جابجا می شوند و در هوای مرطوب حاصل از باران بهاری، در خارج و داخل خانه رشد می کنند. این علائم در اواخر تابستان و پاییز، زمانیکه علف ها و گیاهان در رشد هستند، شدت می یابند.

آلرژی و بارداری

درمان انواع آلرژی با تشخیص نوع حساسیت آن بسیار ساده است و اکثر داروهایی که برای انواع آلرژی تجویز می شوند تنها آرام بخش و ضد التهاب است و ن باردار نمی توانند از آن ها استفاده کنند.برخی از آلرژی های فصلی هستند که با علائمی شامل آبریزش بینی، عطسه قرمزی چشم همراه است و شدت این علایم در برخی افراد به ویژه در ن باردار شدیدتر است که سیستم ایمنی افراد نیز در مقایسه با یکدیگر متفاوت است. تنها راه تقویت سیستم ایمنی در دوران بارداری مصرف مواد غذایی مانند آنتی اکسیدان همچون ویتامین Cو E است که موجب تقویت بدن میشود.

قرص آنتی هیستامین برای آلرژی و بارداری

خوردن قرص آنتی هیستامین دژستانت (Antihistamine Decongestant) یا مصرف هر داروی ضد احتقانی که حاوی ماده ای بنام پسودوافدرین (pseudoephedrine) است، در بارداری توصیه نمی‌شود و به ویژه طی سه ماهه اول بارداری باید از مصرف آن پرهیز شود. از آنجایی که این ماده باعث انقباض رگ‌های خونی می‌شود، بنابراین می‌تواند جریان خون به جفت را محدود سازد و در نتیجه اکسیژن رسانی به جنین با مشکل روبرو می شود. اگر پیش از بارداری برای کنترل اگزما یا آلرژی ورم غشاء مخاطی بینی (allergic rhinitis) بدون نسخه یا با تجویز پزشک از قرص آنتی‌هیستامین (Antihistamine) استفاده می‌کردید، اکنون نیز در دوران بارداری می‌توانید با محدود کردن آن به میزان یک عدد قرص آنتی هیستامین (Antihistamine) در روز، استفاده از آن را ادامه دهید. اسپری بینی (نمکین و استروئید) و پماد استروئید (Steroid) در دوران بارداری ایمن هستند، اما برای اطمینان، پیش از مصرف هرگونه دارویی با پزشکتان م کنید.

درمان آلرژی در بارداری

اگر حساسیت باعث ایجاد اختلال در خورد و خوراک و خواب شما شده باشد، بهتر است با پزشک خود در خصوص مصرف دارو م نمایید. اگرچه بهتر است از مصرف داروهای غیرضروری در سه ماه اول بارداری بپرهیزید. اما بیشتر داروهای حساسیت در 6 ماه آخر بارداری مجاز می باشند.استفاده از اسپری بینی باعث می شود گرفتگی بینی شما بهتر شود و به فرزند شما نیز آسیبی نمی رساند. پزشک ممکن است به شما آنتی هیستامین یا قرص های گرفتگی بینی پیشنهاد دهد. قرص Chlor-Trimeton یکی از آنتی هیستامین های مجاز است اما باعث خواب آلودگی می شود. آنتی هیستامین هایی مثل کلاریتین و زیرتک برای ن باردار مناسب هستند و بدون تجویز پزشک قابل خریداری می باشند.بیشتر پزشک ها مصرف آفرین (اسپری بینی) را توصیه می کنند. اگر مقدار کمی از دارو جذب سیستم شما شود نتیجه ای مطلوب را به دنبال دارد. اسپری دیگر NasalCrom نیز مشابه استروئید بینی Nasacort مجاز می باشد.اگر در حال حاضر از قرص های حساسیت استفاده می کنید، آن ها را ادامه بدهید. زیرا بهتر است در طول بارداری قرص حساسیت جدیدی را امتحان نکنید. قرص جدید احتمال واکنش های جدی به حساسیت را بالا می برد.

درمان آلرژی و بارداری با طب سنتی

می‌توانید برای کاهش سوزش و خارش بینی، عصر و شب روی پیشانی و بینی روغن بنفشه (با پایه روغن بادام) بمالید. چکاندن روغن بنفشه در بینی هم می‌تواند موثر باشد چون بنفشه یک ضد التهاب موضعی است.

راه ساده تشخیص تخم مرغ سالم

تعبیر تخت بیمارستان در خواب

جمله عاشقانه انگلیسی با تصویر

بارداری ,آلرژی ,بینی ,قرص ,گرفتگی ,حساسیت ,در بارداری ,گرفتگی بینی ,آنتی هیستامین ,آلرژی و ,دوران بارداری ,آنتی هیستامین antihistamine

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گروه کوچینگ کسب و کار آمیرال باربری و اتوبار | barbari autobar فصلنامه علمی دانشجویی مطالعات آرشیوی دانشگاه الزهرا (س) دانلود رایگان نمونه سوالات اینترنت icdl با جواب ( ثابت شده ) zero بِدونِ طُ❤ مِثلِ ماهیِ بِدونِ آبَم H ترمز بریدگان موفقیت بک لینک طوری قالب دخترانه رایانه فردا پودر کاکائو کریس کوکو